Tudnivalók

Néhány tudnivaló a kezdetekhez

 

Hogyan tudok fizetni?

A SimplePay rendszeren belül a bankártyáddal vagy számlaszámra történő banki átutalással van lehetőséged fizetni.
 

Mennyi idő múlva kapom meg a rendelésem?

Mivel most indultam, több időt vesz igénybe a rendelésfeldolgozás/csomagolás/futárnak átadás. A printeket én nyomtatom, így is csökkentve a hulladékot: csak azt nyomtatom ki, amit megrendeltetek. Köszönöm, ha türelmesek lesztek! A lehető leggyorsabban igyekszem megoldani mindezeket! A jelenlegi járványügyi helyzett miatt a szállítás megnövekedhet, azonban 2-3 héten belül nálad lesz a csomag!
 

Hogyan tudom átvenni a csomagom?

Minden csomagot a GLS kedves futárai fognak házhoz vinni nektek, illetve személyesen átvehető Budapesten, a XIII. kerületben.


Milyen országokból rendelhetek?

A jelenlegi csak Magyarországon belül tudom vállalni a szállítást.

Miért nincs több?

Több okból is. :) Főként azért, mert nem szeretnék tömegtermékeket adni, gyárként működni. Inkább kevesebb darabos, de megújuló kollekciókkal szeretnék előállni. A printeknél nincs limit, azonban frissíteni fogom időnként a felhozatalt. Néhány terméknél lehetőség lesz feliratkozni rá, ezzel is jelezve igényedet. Amint újra elérhető lesz, értesítést kapsz!
 

Kérhetek-e olyan printet, ami nincs a webshopban?

Elsősorban azokat fogom elkészíteni, amelyek a webshopban is megjelennek (igyekeztem minél széleskörűbben kiválasztani a repertoárt), de természetesen próbálok rugalmas maradni, így indokolt esetben nyomtatok olyan illusztrációt is, amit pl. csak Instagramon publikáltam.


További információk az oldal alján, az Info fül alatt!