Együttműködési feltételek

Néhány dolog, amit tudnod kell, ha velem szeretnél dolgozni. Kérlek, olvasd el figyelmesen, mielőtt felvennéd velem a kapcsolatot a közös munka kapcsán. Mivel írásbeli szerződést nem feltétlen kötünk, arra kérlek, csak akkor keress, ha a leírtakat elfogadod és tiszteletben tartod.

KAPCSOLATFELVÉTEL

Kérlek, először mindenképp e-mailben vedd fel velem a kapcsolatot! Itt tudom rendszerezni, címkézni, csoportosítani a munkákat, hogy átlátható és hatékony legyen a folyamat.

E-mail címem: czikkcakkdesign@gmail.com

Ha a projekt megköveteli, telefonszámot cserélhetünk, vagy személyes találkozót szervezhetünk.

Mivel jellemzően egyszerre több projekten is dolgozom, előfordulhat, hogy hosszabbak a válaszidőim. Amint tudok, reagálni fogok a megkeresésedre, de ez van, hogy akár egy hónapot is igénybe vehet. Egyszerűbb a dolgom, ha pontosan, tisztán megfogalmazod a céljaid, mesélsz az elképzeléseidről, megírod a határidőt (amely kisebb projektnél 1 hónapnál, nagyobb esetén 2 hónapnál nem rövidebb). Ezáltal jobban bevonsz és könnyebben tudok tervezni is - mind design, mind idő terén.

Ha hosszabb “átfutási idővel” dolgozom (pl. karácsonyi időszakban), mindenképp jelzem, mikortól vagyok elérhető.

CSAPATMUNKA

Közös célon dologzunk, ez egy csapatmunka, ahol azon vagyunk, hogy erre a projektre mindenki pozitívan tekintsen vissza, elégedett legyen. Ehhez az kell, hogy megfogadd a tanácsaim, bízz a szakmai tudásomban, cserébe én is ugyanúgy meghallgatlak és figyelembe veszem az elképzeléseid, igényeid, rugalmas leszek - így tudjuk a legjobbat kihozni magunkból.

KÖLCSÖNÖS TISZTELET

Tiszteletben tartom a véleményed és az elképzelésed, amelyhez igyekszem idomulni, azonban Te is tartsd tiszteletben a munkám, munkafolyamatom. Mindenképp engedek bepillantást a készülő projektbe visszajelzés céljából, de az alkotói folyamat nagy része koncentrációt és egyedüllétet követel meg.

A hétvégék nálam ugyanúgy szabadnapok, így kérlek, nézd el nekem, ha ekkor nem reagálok az üznetedre, hívásodra. Ugyanez érvényes az esti, éjszakai és hajnali órákra is.

MOTIVÁCIÓ

Akkor leszek motivált és lelkes, ha Te magad is az vagy. A túl sok érdeklődés mellett a túl kevés sem visz előre. Kérdezz bátran, nagyon örülni fogok, ha érdekel a projekt haladása, jövője, lehet közben jut eszedbe valami egészen fantasztikus!

DISZKRÉCIÓ

Természetesen a projekt részleteit nem adom ki harmadik félnek, nem élek vissza semmiféle információval, ami hozzád köthető - és ezt kölcsönösen is elvárom! :)

PISZKOS ANYAGIAK

A kapcsolatfelvétel után részletes árajánlatot küldök további információkkal.

A munkát csak és kizárólag az árajánlatban jelölt előleg megfizetésével tudom megkezdeni. Ez az, amivel be tudod biztosítani azt, hogy időt szánok Rád és a projektedre. A munka végén kiküldött számla 8 napos fizetési határidejét is tartsd be, kérlek! Minden esetben Áfa mentes, elektronikus számlát tudok adni.

Azt is mindenképp jelezd, ha nem felel meg az árajánlat! Nem fogok megharagudni, ha nem fér bele, sőt alkuképes vagyok bizonyos esetekben, vagy ajánlok mást. Ellenben ha eltűnsz, ezt nem tudom megtenni.

A PROJEKT UTÓÉLETE

Tévhit, hogyha vége egy munkának, az utána csak és kizárólag a megrendelőé.

Bármiféle szerkesztést, meg nem beszélt felhasználási módot egyeztess velem! Én tapasztalatból könnyedén bele tudok nyúlni a saját munkámba, ellenben más teljesen tönkreteheti - ez egyikünknek sem előnyös.

Bár ez elsősorban a megrendelőn múlik, de ha közzéteszi, publikálja, illik megemlíteni azt, akik részt vettek benne. Én is erre kérlek, hiszen úgy juthatok el én magam is még több emberhez. Segítettem az álmaid megvalósításában, kérlek, te is segíts nekem ezzel az apró gesztussal! :)

Remélem, mindezek mellett együtt dolgozhatunk!